SAĞLIK

Dondurulmuş Fast Food'un sağlık üzerindeki gizli tehlikesi!

Dondurulmuş Fast Food gıdaların sağlık üzerindeki etkilerini değerlendiren Beslenme uzmanı Arş. Gör. Hatice Çolak, “Dondurulmuş Fast Food gıdaların raf ömrünü uzatmak, tat ve dokuyu korumak için çeşitli koruyucu maddeler kullanılıyor. Bu koruyucu maddelerin, ürünü bozulmalara karşın korusa da sağlık üzerine olumsuz etkileri bulunuyor" dedi.

Abone Ol

Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünden Arş. Gör. Hatice Çolak, dondurulmuş Fast Food gıdaların sağlık üzerindeki etkilerini değerlendirdi.

DEĞİŞEN SOSYAL HAYAT DÜZENİ DONDURULMUŞ GIDALARI ÖNEMLİ HALE GETİRDİ

...