Unutulmaz müziklerine bir yenisini eklemeye hazırlanan çizgi kahraman, "Babalar Günü Özel Şarkısı" ile baba-çocuk arasındaki eşsiz bağı ve sevgiyi gözler önüne seriyor. Şarkı sözleri ve klip görüntüleri ile yürekleri ısıtacak olan "Babalar Günü Özel Şarkısı", 18 Haziran Pazar günü hem TRT Çocuk ekranlarında hem de Niloya YouTube kanalında yayında olacak.

Neşeli ve maceracı ruhuyla ekranların en sevilen çizgi film kahramanlarından Niloya, arkadaşlarıyla birlikte yaşadığı heyecanlı ve eğlenceli hikayelerle her gün TRT çocuk ekranlarında her Pazar ise Youtube kanalında çocukların kalbini dokunmaya devam ediyor. Çizgi kahraman bu sefer babaların gönüllerini fethetmeye hazırlanıyor.

ŞEF AHMET BARAN'DAN ÖNEMLİ BİR PROJE DAHA ŞEF AHMET BARAN'DAN ÖNEMLİ BİR PROJE DAHA

Eğitici öğretici içerikleriyle ailelerinde gönül rahatlığıyla tercihi olan çizgi kahraman, Babalar Günü’nü özel bir şarkı ve klip ile kutluyor. Klibin görüntülerinde ise Niloya ve babası arasındaki keyifli ve samimi anlar yer alıyor. Niloya'nın sevimli gülümsemeleri ve babasıyla birlikte yaptığı aktiviteler, tüm izleyicilere sıcak ve sevgi dolu duygular yaşatacak.

"Babalar Günü Özel Şarkısı",18 Haziran Pazar günü hem TRT Çocuk ekranlarında hem de Niloya YouTube kanalında yayında olacak.

Editör: Yasin ABACI