10-15 Haziran tarihleri arasında Polonya’nın Olsztyn şehrinin Szkola Podstawowa nr 11 okuluna ziyaret gerçekleştiren gruba, Bulgaristan ve Romanya’dan öğrenciler de eşlik etti.

Erasmus 2

“The Effect Of Clil Method In Foreign Language Teaching” adlı Yabancı Dil Öğretimi üzerine kurgulanmış erasmus+ projesi kapsamında gerçekleştirilen ziyarette; Fen Bilgisi dersinde CLIL tekniği deneyimlenirken, Polonya kültürü ve diğer kültürler hakkında bilgi sahibi olan öğrenciler, Türk kültürünü de yabancı öğrencilere tanıttı. Ziyaret sürecinde CLIL tekniği ilkokul fen dersine entegre edilirken birçok farklı etkinlikte gerçekleştirildi.

AKDENİZ BELEDİYESİ’NİN EĞİTİM DESTEĞİNDE İLK TAKSİT HESAPLARA YATIRILIYOR AKDENİZ BELEDİYESİ’NİN EĞİTİM DESTEĞİNDE İLK TAKSİT HESAPLARA YATIRILIYOR

Erasmus 5

Romanya, Bulgaristan ve Türkiye’den 24 kişilik grubu makamında kabul eden Polonya’nın Olsztyn şehrinin Belediye Başkanı Piotr Grzymowicz ise öğrencilerle sohbet edip onlara çeşitli hediyeler verdi.

Erasmus 4

Yusuf Bayık İlkokulu öğretmenleri’nden Proje Koordinatörü Nilifer Uzun ve projenin kilit personeli Sefa Avcı’nın da hazır bulunduğu ziyarette keyifli anlar yaşayan grup, farklı kültürleri derinlemesine öğrenerek ülkelerine döndü.

Editör: Yasin ABACI