DOLAR
34,50
%0.09
EURO
36,27
%-0.25
STERLIN
43,59
%-0.25
ALTIN
2.956,67
%0.73
BİST100
9.368
%3.72
BITCOIN
97.700
%3.94
ETHEREUM
3.347
%8.51
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
15
°
C
Açık
Koyu
Sistem
GENEL
EKONOMİ
EĞİTİM
KÜLTÜR SANAT
TEKNOLOJİ
SAĞLIK
SPOR
MAGAZİN
ÖZEL HABER
CANLI YAYIN
Açık
Koyu
Sistem
Facebook
Twitter
Instagram
WhatsApp İhbar Hattı
GENEL
EKONOMİ
EĞİTİM
KÜLTÜR SANAT
TEKNOLOJİ
SAĞLIK
SPOR
MAGAZİN
ÖZEL HABER
CANLI YAYIN
YEMEK
QUADAL MADALYASI’NIN SAHİBİ PASTAVİLLA’NIN OLDU
STARBUCKS, YENİ LEZZETLERİYLE ‘ALIŞILMIŞIN DIŞINA ÇIK’ DİYOR!
RAMAZAN BOYUNCA ENERJİNİ NASIL KORURSUN?
YEMEK BİRLEŞTİRİR TARİF KITABININ LANSMANI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
RENK CÜMBÜŞÜ SÜRÜLEBİLİR SOSLAR THERMOMİX TM6 İLE HIZLICA SOFRALARDA!
VAKKO PATISSERIE’DEN YENİ YILA ÖZEL LEZZETLER
FUUDY’DE YEPYENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR
GIDA MÜHENDİSLİĞİ ÖĞRENCİLERİ GELENEKSEL ÇİKOLATA YAPIMININ PÜF NOKTALARINI ÖĞRENDİ
ALTUNOK, BELEDİYE HİZMET BİNASI İNŞAATINI GEZDİ
PAKUN’UN ÖDÜLLÜ UNU WORLDFOOD FUARI’NDA ÖDÜLLÜ ŞEF EYÜP KEMAL SEVİNÇ İLE BULUŞTU
PROFESYONEL YÖNETİCİLER MUTFAKTA YARIŞTI
TÜRK HALKI NE YİYOR?
YAYLA AGRO GIDA’DAN AŞURE LEZZETİNE GELENEKSEL VE PRATİK ÇÖZÜMLER
FARKLI MİLLETLERDEN GENÇLER YEMEK KÜLTÜRLERİNİ YARIŞTIRDI
GÜLTAK, TÜRK YEMEKLERİ UZMANI SAHRAP SOYSALI AĞIRLADI
Nescafé Xpress ile kim tutar seni!
Ünlü Şef Hazer Amani bu kez alerjik çocuklar için mutfağa girdi!
Şimdi Özsüt’lerde Kaymaklı Güllaç zamanı
En riskli yemekleri bile güvenle pişiren tencere seti
Kahve Dünyası’ndan kışın son ayına özel lezzet: Çikolata parçalı muzlu dondurma!
Çorba; kahvaltı seçeneğimiz olabilir mi?
Büyükşehir'den Mersinlilere yeni bir lezzet
Dedecan’ın geleneksel lezzetleri ciğer, dalak ve yürek kebapları
Baklava, künefe ve dolamadan NFT üretildi!
Minik gurmeler aşçılık atölyesinde
Romm Coffe, güne kahveyle başlayanların doğal tercihi
Yöremizin değerleri anlatıldı
Lahmacun için en doğru adres, Dedecan Ocakbaşı
Zeytin dallarından sofraya gelen lezzet
“İnovatif ve Sürdürülebilir Gıda Girişimciliği Paneli” yapıldı
Turunçlar sos olacak
Konservesini yaptılar!
Lezzetli yemekler, ücretsiz tarifler
Tescillendiler
Lezzet bu kafede
Tüm YEMEK haberlerini göster
Ana Sayfa
Kategoriler
Foto Galeri
Video
Yazarlar
Firma Rehberi
Seri İlan
Röportaj
Biyografi
Anketler
Künye
İletişim
Web sitemizden ayrılıyorsunuz
Bu bağlantı sizi
https://www.klashaber.com.tr
dışındaki bir siteye yönlendiriyor.
En iyi site deneyimi sağlamak için çerezlerden faydalanıyoruz. Detaylar için lütfen tıklayın.
Tamam